Helsinki Velotour 2016

Helsinki Velotour Ry järjestää sunnuntaina 28. elokuuta maantiekilpailun ja -kuntoajon. Tapahtuman keskuspaikkana on Helsingin Olympiavelodromi. Ajettavat matkat ovat lyhyempi noin 75 kilometrin lenkki, joka kiertää Nikkilän kautta Sipoonkorven. Pidempi 150 kilometrin lenkki kääntymässä aina Porvoon tuomiokirkolla asti.

Tapahtumaan voi ennakkoilmoittautua maanantaihin 15. elokuuta asti 48 € hintaan, sen jälkeen 22. elokuuta asti 64 € hintaan, minkä jälkeen jälki-ilmoittautuminen on mahdollista velodromilla lauantaina 27. elokuuta ja sunnuntaiaamuna.

150 kilometrin matkalla järjestetään kilpailulähdöt luokille M-Elite ja kategoria 2. 75 kilometrin matkalla järjestetään kilpailulähdöt luokille N-Elite ja kategoria 3. Samalla matkalla ajettavien lähtöjen yhdistäminen on mahdollista.

Kuntoajon osanottajat lähtevät sekä pitkälle että lyhyelle matkalle kilpailulähtöjen jälkeen. Kuntolähdöt tapahtuvat lähtöryhmittäin siten, että matkaan lähdetään 40 ajajan ryhmissä kahden minuutin välein ilmoittautumisjärjestyksessä. Pitkälle matkalle ensimmäisenä lähtevät ohjatut keskinopeusryhmät (36 ja 33 km/h), joihin voi kirjautua ilmoittautumisen yhteydessä.

Helsinki Velotour Ry on yhdistys, jonka perustajajäseniä ovat eteläsuomalaiset pyöräilyseurat Cycle Club Helsinki, Hyvinkään Pyöräilijät, Cyclo Vision, Aviapolis Cycling Team ja Helsingin yliopiston pyöräilyseura Prologi. Helsinki Velotour Ry:n tarkoitus on Helsinki Velotour -tapahtuman järjestäminen ja suomalaisen pyöräilyn edistäminen.

Tervetuloa mukaan! Ennakkoilmoittautuminen avataan lähipäivinä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s