Ilmoittautuminen on avattu!

Helsinki Velotourin ennakkoilmoittautuminen on nyt avattu! Halvimmalla 48 euron osallistumismaksulla pääsee mukaan aina maanantaihin 15. elokuuta asti.

Ilmoittaudu tapahtumaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Valitse ilmoittautumislomakkeesta haluamasi kilpa- tai kuntolähtö.

Kuntolähdöt tapahtuvat lähtöryhmittäin siten, että matkaan lähdetään 40 ajajan ryhmissä minuutin välein, ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos haluat kaverisi kanssa samaan ryhmään, ilmoittautukaa samaan aikaan! Halutessasi voit lähtöpaikalla siirtyä myöhemmin lähtevään ryhmään.

Pitkälle matkalle lähtevät ensimmäisenä ohjatut keskinopeusryhmät (36 ja 33 km/h). Keskinopeusryhmissä on merkityt vetäjät, jotka määräävät ryhmän vauhdin. Jos haluat mukaan keskinopeusryhmään, valitse haluamasi keskinopeusryhmä ilmoittautumislomakkeesta. Keskinopeusryhmät pilkotaan tarvittaessa useammaksi ryhmäksi, jos niihin ilmoittautuneita on paljon.

Ilmoittautumisen voi maksaa joko tilisiirtona tai Smartum-liikuntaseteleillä. Maksuohjeet saat täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen.

Helsinki Velotour Ry toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi!


Ilmoittautuminen 15. elokuuta jälkeen

Ennakkoilmoittautuminen jatkuu maanantaihin 22. elokuuta asti hintaan 64 euroa.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista velodromilla lauantaina 27. elokuuta tai sunnuntai-aamuna hintaan 80 euroa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s