24-keskinopeusryhmä lisätty pitkälle matkalle

Helsinki Velotourin pitkälle matkalle on yleisön pyynnöstä lisätty 24 km/h keskinopeutta ajava keskinopeusryhmä. Ryhmällä on järjestäjän puolesta nimetyt vetäjät, ja se pysähtyy kaikilla viidellä taukopaikalla.

24 km/h on ajonaikainen keskinopeus, eli taukoja ei lasketa siihen mukaan.

Huomio kaikille osallistujille: Tapahtuman liikenteenohjaus päättyy, kun 24-ryhmä on ohittanut risteykset. 24-ryhmän perässä ajaa tapahtuman viimeinen huoltoauto. Ryhmän arvioitu maaliintuloaika velodromilla on 18.30.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s