Reitti

Sekä lyhyellä että pitkällä matkalla on liikenteenohjaus ja reittimerkinnät. Kaikkien matkojen lähtö on Helsingin Olympiavelodromin edustalta Mäkelänkadulle.

Huom. Muutokset reittiin ovat mahdollisia.

75 km matka

Lähtö on velodromin parkkipaikalta Helsingin Käpylästä. Reitti kulkee Vantaan Kuninkaanmäkeen ja kiertää Sipoonkorven ympäri myötäpäivään Sipoon Nikkilän kautta. Reitti palaa takaisin Kuninkaanmäkeen ja sieltä samaa reittiä takaisin kohti velodromia.

Lyhyen reitin tarkka pituus on noin 76,8 kilometriä. Huoltopisteet ovat 18, 41 ja 59 kilometrin kohdilla. Tarkka reittikartta löytyy RideWithGPS-palvelusta, josta se on myös ladattavissa GPS-laitteisiin eri tiedostomuodoissa.

Viimeisellä kilometrillä reitti kulkee Vähänkyröntien kautta Mäkelänkadulle, jossa ajanotto päättyy maaliviivalle. Tämän jälkeen ajajat ohjataan velodromin takaportista velodromin kenttäalueelle

velotour_kartta_lyhyt

125 km matka

Uusi 125 km matka jatkaa Nikkilästä Laukkoskelle, Hinthaaraan ja Anttilaan. Paluumatkalla reitti yhdistyy Nikkilässä lyhyen matkan reittiin.

Tarkka reittikartta löytyy RideWithGPS-palvelusta, josta se on myös ladattavissa GPS-laitteisiin eri tiedostomuodoissa.

175 km matka

175 km matka jatkaa Nikkilästä Pornaisten kautta Askolaan ja Porvooseen. Paluumatkalla reitti kulkee Hinthaaran kautta Nikkilään, jossa se yhdistyy lyhyempien matkojen reitteihin.

Tarkka reittikartta löytyy RideWithGPS-palvelusta, josta se on myös ladattavissa GPS-laitteisiin eri tiedostomuodoissa.

Risteystaulukko

Kaikki matkat kattavan risteystaulukon voit ladata tästä.