Helsinki Velotour 2019 tulokset

Kilpalähdöissä miesten Elite-luokan voitti taas viime vuoden voittaja löytyi taas IBD Cyclingistä. Tällä kertaa voittajaksi päätyi Jussi Makkonen. Naisten Elite-luokan kirin voitti Team Velo Cyclingin Pia Pensaari.

Yleisen kategorian 2 vahvin oli Idrottsklubben-32:n Max Ådahl. Kategoriassa 3 voitto vietiin taas IBD Cyclingiin Miika Santalan toimesta.

2019: Kilpalähtöjen tulokset

2019: Kuntolähtöjen tulokset

Helsinki Velotouriin osallistui 2019 yli 600 pyöräilijää, joista noin 150 kansallisissa kilpalähdöissä ja noin 450 pitkän ja lyhyen matkan kuntolähdöissä. Helsinki Velotour Ry kiittää lämpimästi kaikkia osallistuneita!

Helsinki Velotour 2018 -tulokset!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kategorian 3 voittaja Jaakko Pelli (IK-32)

Helsinki Velotour 2018:n tulokset on kilpalähtöjen osalta julkaistu, ja kuntolähtöjen osalta ne päivittyvät reaaliajassa tulospalveluun. Kuntolähtöjen viimeisiä osallistujia odotetaan maaliin Olympiavelodromille ennen iltaseitsemää.

Kilpalähdöissä miesten Elite-luokan voitti taas viime vuoden voittaja, IBD Cyclingin Eero Mäenpää. Naisten Elite-luokan vahvin olin saman seuran Ulla Affolter.

Yleisen kategorian 2 vahvin oli Reaktor Stanga Racingin Timo Metsälä. Kategoriassa 3 voiton vei Idrottsklubben-32:n Jaakko Pelli.

Helsinki Velotour 2018 -kilpalähtöjen tulokset

Helsinki Velotour 2018 -kuntolähtöjen tulokset

Helsinki Velotouriin osallistui 2018 yli 700 pyöräilijää, joista noin 150 kansallisissa kilpalähdöissä ja noin 550 pitkän ja lyhyen matkan kuntolähdöissä. Helsinki Velotour Ry kiittää lämpimästi kaikkia osallistuneita!

24-keskinopeusryhmä lisätty pitkälle matkalle

Helsinki Velotourin pitkälle matkalle on yleisön pyynnöstä lisätty 24 km/h keskinopeutta ajava keskinopeusryhmä. Ryhmällä on järjestäjän puolesta nimetyt vetäjät, ja se pysähtyy kaikilla viidellä taukopaikalla.

24 km/h on ajonaikainen keskinopeus, eli taukoja ei lasketa siihen mukaan.

Huomio kaikille osallistujille: Tapahtuman liikenteenohjaus päättyy, kun 24-ryhmä on ohittanut risteykset. 24-ryhmän perässä ajaa tapahtuman viimeinen huoltoauto. Ryhmän arvioitu maaliintuloaika velodromilla on 18.30.

Kilpalähtöjen ilmoittautuminen avattu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kategoria 2:n loppukiri vuonna 2017

Helsinki Velotourin 2018-kilpalähtöjen reitit on julkaistu ja ilmoittautuminen on avattu!

M-Elite ajaa tutun 152,9 kilometrin reitin Porvooseen ja takaisin. Kategoria 2 ajaa 110,1 kilometrin lenkin, jossa tehdään Nikkilästä lisäkierros Laukkoskelle ja Hinthaaraan. Kategoria 3 ja N-Elite ajavat 76,8 kilometrin reitin Nikkilään ja takaisin.

Kaudesta 2018 alkaen Suomen Pyöräilyn starttilisenssillä ajava kilpailija voi osallistua Helsinki Velotourin kilpalähtöihin ilmaiseksi. Starttilisenssiin on oikeutettu kilpailija, jolla ei aikaisemmin ole ollut kilpailulisenssiä. Starttilisenssi on voimassa lunastamishetkestä kauden loppuun asti, ja maksaa 107 euroa sisältäen kilpailutilanteet kattavan vakuutuksen, 28 euroa ilman vakuutusta.

Helsinki Velotourin kilpalähtöihin voi osallistua Suomen Pyöräilyn alaisen seuran jäsen, jolla on kilpailulisenssi ja kilpailutilanteet kattava vakuutus. Kilpalähdöt järjestetään SP:n sääntöjen mukaisesti ja kilpailijat sitoutuvat noudattamaan näitä. Helsinki Velotour Ry ja tämän jäsenseurat kannustavat kaikkia kilpailuhenkisiä liittymään paikalliseen pyöräilyseuraansa ja lähtemään mukaan kilpailutoimintaan!

Digital Coaching: Suomen Pyöräily avaa uuden valmennuspalvelun

Suomen Pyöräily avaa uuden nykyaikaisen valmennuspalvelun, jonka kautta voit ostaa itsellesi sopivan harjoitusohjelman. Harjoitusohjelmat on laatinut ammattivalmentajista koostunut asiantuntijaryhmä harjoittelun eri osa-alueilta. Saat päiväkohtaisen harjoitusohjelman suoraan puhelimeesi Coach4Pro-valmennusalustan kautta.

Coach4Pro-valmennusalusta tukee monipuolisesti harjoittelua ja eri valmistajien mittauslaitteita mahdollistaen kokonaisvaltaisen harjoittelun ja palautumisen seurannan. Suomen Pyöräilyn valmennuspalvelusta saatavat tulot käytetään Suomen Pyöräilyn valmennustoiminnan tukemiseen ja kehittämiseen.

Ensimmäisenä on avattu Helsinki Velotouriin 2018 tähtäävät 12 viikon valmennusohjelmat. Ohjelmat jaettu kolmeen eri harjoittelutasoon urheilijan lähtötason ja harjoitteluun käytettävän ajan mukaan.

Varmista sinäkin tavoitteiden saavuttaminen Helsinki Velotourilla ja tue samalla Suomen Pyöräilyä. Osta Suomen Pyöräilyn Helsinki Velotour 2018 -harjoitustusohjelma alta.

Helsinki Velotour 2018 -harjoitusohjelmat

coach4pro_logo

Vuelta Vantaan ja Helsinki Velotourin yhteisilmoittautuminen

13265888_1095359967176772_8338658081837599992_nVuelta Vantaa on vuodesta 2012 järjestetty maantiepyöräilyn kilpa- ja kuntotapahtuma, joka ajetaan aina heinäkuussa Vantaan ja Tuusulan kauniilla maalaisteillä. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään sunnuntaina 22. heinäkuuta, ja tapahtumakeskuksena toimii Vantaankosken koulu.

Voit ilmoittautua sekä Vuelta Vantaaseen että reilua kuukautta myöhemmin ajettavaan Helsinki Velotouriin yhteishintaan 100 €. Yhteisilmoittautumisen viimeinen päivä on maanantai 18. kesäkuuta. Ilmoittautumisen voi maksaa myös Smartumin, EdenRedin ja Sporttipassin liikuntaeduilla.

Yhteisilmoittautumiseen pääset tästä.

Vuelta Vantaan järjestää vantaalainen pyöräilyseura Aviapolis Cycling Team, joka on mukana myös Helsinki Velotourin järjestelyissä.

Kuntotapahtumien yhteisilmoittautuminen

Helsinki Velotourin järjestelyissä mukana olevat pyöräilyseurat järjestävät kevään ja kesän kuluessa lukuisia eteläsuomalaisia pyöräilyn kuntotapahtumia. Voit ilmoittautua näihin edullisesti suorittamalla yhteisilmoittautumisen!

Yhteisilmoittautumisessa ovat mukana seuraavat tapahtumat:

  • Sunnuntaina 6. toukokuuta: Keravan Kevätpolkaisu, järjestäjä Cycle Club Helsinki
  • Lauantaina 12. toukokuuta: Bioracer Evoc GP, järjestäjä Hyvinkään Pyöräilijät
  • Sunnuntaina 22. heinäkuuta: Vuelta Vantaa, 22. heinäkuuta, järjestäjä Aviapolis Cycling Team
  • Sunnuntaina 26. elokuuta: Helsinki Velotour, järjestäjä Helsinki Velotour Ry

Yhteisilmoittautumisen hinnat:

  • Keravan Kevätpolkaisun ennakkoilmoittautumisen päättymiseen 30. huhtikuuta asti: 37,5 € per tapahtuma
  • Bioracer Evoc GP:n ennakkoilmoittautumisen päättymiseen 7. toukokuuta asti: 40 € per tapahtuma
  • Yhteisilmoittautumisen päättymiseen 18. kesäkuuta asti: 50 € per tapahtuma

Yhteisilmoittautumisen voi maksaa myös Smartumin  Edenredin ja Sporttipassin liikuntaedulla.

Voit suorittaa yhteisilmoittautumisen yksin tai ryhmänä täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Helsinki Velotour 2018

Helsinki Velotour järjestetään vuonna 2018 sunnuntaina 26. elokuuta. Kuntolähtöihin ilmoittautuminen on avattu ja osallistumismaksu on 31. joulukuuta asti vain 40 euroa.

Vuoden 2018 tapahtumaan käyvät maksutapoina nyt myös Smartumin, EdenRedin ja Sporttipassin liikuntaedut. Lisätietoja ilmoittautumisesta löydät ilmoittautumissivulta.

_dsc2764Helsinki Velotour 2018 järjestetään samalla peruskonseptilla kuin positiivista palautetta keränneet kaksi edellistä tapahtumaa. Kuntolähdöissä pysytään kooltaan rajoitetuissa lähtöryhmissä. Suosituiksi osoittautuneita keskinopeusryhmiä on sekä lyhyellä että pitkällä matkalla.

Kilpalähtöjen ilmoittautuminen avataan vuoden 2018 alkupuoliskolla, ja järjestettävistä lähdöistä, näiden aikatauluista ja palkinnoista tiedotetaan tarkemmin lähempänä tapahtumaa. Helsinki Velotourin kilpalähtöihin voivat osallistua kilpailulisenssin haltijat.

Tapahtumaa koskevat kehitysehdotukset ovat edelleen erittäin tervetulleita. Helsinki Velotour Ry pyrkii kehittämään tapahtumaa yhtäältä kaikille pyöräilynharrastajille houkuttelevaksi kuntotapahtumaksi, toisaalta myös aikaisempaa laadukkaammaksi kilpailutapahtumaksi.

Helsinki Velotour Ry toivottaa kaikki niin kuntoilu- kuin kilpailuhenkiset pyöräilijät lämpimästi tervetulleeksi!

Kuva © Mikko Rantanen