Ilmoittautuminen

TAPAHTUMA ON PERUTTU!

Poikkeuksellisten olosuhteiden johdosta Helsinki Velotour -kuntoajoa ei pystytä järjestämään. Ilmoittautumiset siirretään automaattisesti vuoden 2021 tapahtumaan. Ilmoittautumismaksu voidaan myös palauttaa, jolloin maksusta vähennetään 15 euron toimistomaksu. Ole tarvittaessa yhteydessä Messengerillä tai sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautuminen@helsinkivelotour.fi.

HUOM. Helsinki Velotourin kilpalähtöjen M-Elite, N-Elite ja Kategoria 2/3 korvaava kilpailu järjestetään suunniteltuna päivänä 16. elokuuta Espoon Rinnekodilla. Kilpalähtöihin osallistumiseen vaaditaan kilpailulisenssi. 

Klikkaa tästä päästäksesi kilpailun tekniseen oppaaseen.

 

Ilmoittaudu vuoden 2020 tapahtumaan täyttämällä ilmoittautumislomakeMaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa, luottokortilla tai laskua vastaan. Ilmoittautuminen on kirjattu vasta kun ilmoittautumismaksu on suoritettu.

Ilmoittautumismaksu määräytyy seuraavasti:

49 €, 30.4.2020 asti
56 €, 1.5. – 31.5.2020
64 €, 1.6. – 31.7.2020
72 €, 1.8. – 11.8.2020
80 €, ilmoittautuminen paikan päällä 15-16.8.2020

Ennakkoon ilmoittautuneet

Lista ennakkoon ilmoittautuneista

Kilpalähdöt

Kilpalähtöihin M-Elite, N-Elite ja Kategoria 2/3 osallistumiseen vaaditaan kilpailulisenssi. 

Kilpalähtöjen ilmoittautumismaksu on 50 euroa.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä kilpalähtöjen ilmoittautumislomake.

Huom. Mikäli sinulla on Suomen Pyöräilyn starttilisenssi, lähetä maksutosite tai lisenssinumero sähköpostiosoitteeseen ilmoittautuminen@helsinkivelotour.fi tai Messengerillä. Saat vastauksena voucher-koodin, jota käyttäen voit ilmoittautua tapahtumaan ilmaiseksi!

Ilmoittautumisen ehdot

 1. Ilmoittautumismaksu sisältää osallistumisoikeuden Helsinki Velotour 2020 -tapahtumaan, ajanoton, tavarasäilytyksen, sekä huoltopisteiden ja maalialueen ruokapalvelut.
 2. Matkan tai lähtöryhmän valinta ei ole sitova, vaan sitä voi vaihtaa ennakkoilmoittautumisen päättymiseen asti sähköpostitse tulevassa ilmoittautumisvahvistuksessa olevan linkin kautta. Osa lähtöryhmistä voi kuitenkin täyttyä ennen ennakkoilmoittautumisen päättymistä.
 3. Ilmoittautumisella ei ole peruutusoikeutta. Lääkärintodistusta vastaan ilmoittautuminen voidaan siirtää seuraavan vuoden tapahtumaan.
 4. Ilmoittautuminen voidaan siirtää toiselle henkilölle 10 euron palvelumaksua vastaan.
 5. Ennakkoon ilmoittautuneiden etunimi, sukunimi, paikkakunta/seura ja lähtöryhmä julkaistaan tapahtuman nettisivuilla.
 6. Kuntolähtöjen osallistujat on vakuutettu järjestäjän puolesta.

Liikuntaedulla maksaminen

Helsinki Velotourin ilmoittautumismaksun voi maksaa myös Smartumin, Edenredin, Eazybreakin, Sporttipassin ja Tykyn liikuntaedulla.

 • Jos maksat Smartum Saldolla, maksa maksuportaan suuruinen summa Helsinki Velotour Ry:lle Smartumin palvelusta.
 • Jos maksat Edenredin liikuntaedulla, tee Edenredin mobiilisovelluksella maksuportaan suuruinen mobiilimaksu Helsinki Velotour Ry:lle.
 • Jos maksat Eazybreakin mobiilisetelillä, tee Eazybreakin mobiilisovelluksella maksuportaan suuruinen mobiilimaksu Helsinki Velotour Ry:lle.
 • Jos maksat Sporttipassilla, tee ePassi-mobiilisovelluksella maksuportaan suuruinen mobiilimaksu Helsinki Velotour Ry:lle.
 • Jos maksat Tykyllä, lähetä fyysiset setelit alla olevaan osoitteeseen Helsinki Velotour Ry:lle.

Voit myös maksaa Smartumin tai Edenredin liikunta/virikeseteleillä. Lähetä setelit allekirjoitettuna postitse seuraavaan osoitteeseen:

Helsinki Velotour Ry
C/O Turunen
Leppälammentie 396
05100 Röykkä

Kun olet maksanut ilmoittautumisen, toimita tosite ilmoittautumisestasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautuminen@helsinkivelotour.fi. Voit lähettää tositteen viestinä myös Facebookissa: Lähetä viesti Messengerillä

Saat vastauksena voucher-koodin, jota käyttäen voit ilmoittautua tapahtumaan.