Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu vuoden 2020 tapahtumaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa, luottokortilla tai laskua vastaan. Ilmoittautuminen on kirjattu vasta kun ilmoittautumismaksu on suoritettu.

Ennakkoon ilmoittautuneet

Kuntoajon pitkälle matkalle ilmoittautuneet

Kuntoajon lyhyelle matkalle ilmoittautuneet

Ilmoittautumisen ehdot

 1. Ilmoittautumismaksu sisältää osallistumisoikeuden Helsinki Velotour 2020 -tapahtumaan, ajanoton, tavarasäilytyksen, sekä huoltopisteiden ja maalialueen ruokapalvelut.
 2. Matkan tai lähtöryhmän valinta ei ole sitova, vaan sitä voi vaihtaa ennakkoilmoittautumisen päättymiseen asti sähköpostitse tulevassa ilmoittautumisvahvistuksessa olevan linkin kautta. Osa lähtöryhmistä voi kuitenkin täyttyä ennen ennakkoilmoittautumisen päättymistä.
 3. Ilmoittautumisella ei ole peruutusoikeutta. Lääkärintodistusta vastaan ilmoittautuminen voidaan siirtää seuraavan vuoden tapahtumaan.
 4. Ilmoittautuminen voidaan siirtää toiselle henkilölle 10 euron palvelumaksua vastaan.
 5. Ennakkoon ilmoittautuneiden etunimi, sukunimi, paikkakunta/seura ja lähtöryhmä julkaistaan tapahtuman nettisivuilla.
 6. Kuntolähtöjen osallistujat on vakuutettu järjestäjän puolesta.

Liikuntaedulla maksaminen

Helsinki Velotourin ilmoittautumismaksun voi maksaa myös Smartumin, Edenredin, Eazybreakin, Sporttipassin ja Tykyn liikuntaedulla.

 • Jos maksat Smartum Saldolla, maksa maksuportaan suuruinen summa Helsinki Velotour Ry:lle Smartumin palvelusta.
 • Jos maksat Edenredin liikuntaedulla, tee Edenredin mobiilisovelluksella maksuportaan suuruinen mobiilimaksu Helsinki Velotour Ry:lle.
 • Jos maksat Eazybreakin mobiilisetelillä, tee Eazybreakin mobiilisovelluksella maksuportaan suuruinen mobiilimaksu Helsinki Velotour Ry:lle.
 • Jos maksat Sporttipassilla, tee ePassi-mobiilisovelluksella maksuportaan suuruinen mobiilimaksu Helsinki Velotour Ry:lle.
 • Jos maksat Tykyllä, lähetä fyysiset setelit alla olevaan osoitteeseen Helsinki Velotour Ry:lle.

Voit myös maksaa Smartumin tai Edenredin liikunta/virikeseteleillä. Lähetä setelit allekirjoitettuna postitse seuraavaan osoitteeseen:

Helsinki Velotour Ry
C/O Turunen
Leppälammentie 396
05100 Röykkä

Kun olet maksanut ilmoittautumisen, toimita tosite ilmoittautumisestasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautuminen@helsinkivelotour.fi. Voit lähettää tositteen viestinä myös Facebookissa: Lähetä viesti Messengerillä

Saat vastauksena voucher-koodin, jota käyttäen voit ilmoittautua tapahtumaan

Starttilisenssillä kilpalähtöihin osallistuminen

Huom. Mikäli sinulla on Suomen Pyöräilyn starttilisenssi, lähetä maksutosite tai lisenssinumero sähköpostiosoitteeseen ilmoittautuminen@helsinkivelotour.fi tai Messengerillä. Saat vastauksena voucher-koodin, jota käyttäen voit ilmoittautua tapahtumaan ajanottajakumppanimme Raceresult-järjestelmässä.