Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu vuoden 2018 tapahtumaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa, luottokortilla tai laskua vastaan. Ilmoittautuminen on kirjattu vasta kun ilmoittautumismaksu on suoritettu.

Osallistumismaksun suuruus

 • Ennakkoon 20.8.2018. asti: 64 €
 • Jälki-ilmoittautuminen Kaivopuistossa (12-18) tai velodromilla (19-21) lauantaina 25.8.2018: 72 €
 • Jälki-ilmoittautuminen velodromilla sunnuntaina 26.8.2018: 80 €

Kilpalähtöjen ilmoittautumismaksu on 40 €. Kilpalähtöihin osallistujilla tulee olla Suomen Pyöräilyn kilpailulisenssi ja kilpailutilanteet kattava vakuutus.

Ennakkoon ilmoittautuneet

Kuntoajon pitkälle matkalle ilmoittautuneet

Kuntoajon lyhyelle matkalle ilmoittautuneet

Kilpalähtöihin ilmoittautuneet

Ilmoittautumisen ehdot

 1. Ilmoittautumismaksu sisältää osallistumisoikeuden Helsinki Velotour 2018 -tapahtumaan, ajanoton, tavarasäilytyksen, sekä huoltopisteiden ja maalialueen ruokapalvelut.
 2. Matkan tai lähtöryhmän valinta ei ole sitova, vaan sitä voi vaihtaa ennakkoilmoittautumisen päättymiseen asti sähköpostitse tulevassa ilmoittautumisvahvistuksessa olevan linkin kautta. Osa lähtöryhmistä voi kuitenkin täyttyä ennen ennakkoilmoittautumisen päättymistä.
 3. Ilmoittautumisella ei ole peruutusoikeutta. Lääkärintodistusta vastaan ilmoittautuminen voidaan siirtää seuraavan vuoden tapahtumaan.
 4. Ilmoittautuminen voidaan siirtää toiselle henkilölle 10 euron palvelumaksua vastaan.
 5. Ennakkoon ilmoittautuneiden etunimi, sukunimi, paikkakunta/seura ja lähtöryhmä julkaistaan tapahtuman nettisivuilla.
 6. Kuntolähtöjen osallistujat on vakuutettu järjestäjän puolesta.

Liikuntaedulla maksaminen

Helsinki Velotourin ilmoittautumismaksun voi maksaa myös Smartumin, Edenredin tai Sporttipassin liikuntaedulla. Jos maksat ilmoittautumisen liikuntaedulla, valitse ilmoittautumisen yhteydessä maksutavaksi lasku.

 • Jos maksat Smartum Saldolla, maksa laskun summa Helsinki Velotour Ry:lle Smartumin palvelusta.
 • Jos maksat Edenredin liikuntaedulla, tee Edenredin mobiilisovelluksella laskun summan suuruinen mobiilimaksu Helsinki Velotour Ry:lle.
 • Jos maksat Sporttipassilla, tee ePassi-mobiilisovelluksella laskun laskun summan suuruinen mobiilimaksu Helsinki Velotour Ry:lle.

Voit myös maksaa Smartumin tai Edenredin liikunta/virikeseteleillä. Lähetä setelit allekirjoitettuna postitse seuraavaan osoitteeseen:

Helsinki Velotour Ry
C/O Syrjä
Rapakiventie 9
01840 Klaukkala