Ilmoittautuminen

2020 ilmoittautumiset on siirretty automaattisesti vuoden 2021 tapahtumaan.

49 €, 30.6.2021 asti

59 €, 1.7. – 31.7.2021

69 €, 1.8. – 22.8.2021

80 €, jälki-ilmoittautuminen 23-29.8.2021

Vuoden 2021 tapahtuman ilmoittautuminen.

Ennakkoon ilmoittautuneet

Lista ennakkoon ilmoittautuneista

Ilmoittautumisen ehdot

 1. Ilmoittautumismaksu sisältää osallistumisoikeuden Helsinki Velotour 2021 -tapahtumaan, ajanoton, tavarasäilytyksen, sekä huoltopisteiden ja maalialueen ruokapalvelut.
 2. Lähtöryhmän valinta ei ole sitova, vaan sitä voi vaihtaa ennakkoilmoittautumisen päättymiseen asti sähköpostitse tulevassa ilmoittautumisvahvistuksessa olevan linkin kautta.
 3. Ilmoittautumisella ei ole peruutusoikeutta. Lääkärintodistusta vastaan ilmoittautuminen voidaan siirtää seuraavan vuoden tapahtumaan.
 4. Ennakkoon ilmoittautuneiden etunimi, sukunimi, paikkakunta/seura ja lähtöryhmä julkaistaan tapahtuman nettisivuilla.
 5. Kuntolähtöjen osallistujat on vakuutettu järjestäjän puolesta.
 6. Mikäli tapahtuma joudutaan poikkeusolojen takia perumaan, siirretään ilmoittautuminen automaattisesti seuraavan vuoden tapahtumaan. Ilmoittautumismaksu voidaan myös palauttaa. Maksusta vähennetään 15€ toimistomaksu.

Liikuntaedulla maksaminen

Helsinki Velotourin ilmoittautumismaksun voi maksaa myös Smartumin, Edenredin, Eazybreakin, Sporttipassin ja Tykyn liikuntaedulla.

 • Jos maksat Smartum Saldolla, maksa maksuportaan suuruinen summa Helsinki Velotour Ry:lle Smartumin palvelusta.
 • Jos maksat Edenredin liikuntaedulla, tee Edenredin mobiilisovelluksella maksuportaan suuruinen mobiilimaksu Helsinki Velotour Ry:lle.
 • Jos maksat Eazybreakin mobiilisetelillä, tee Eazybreakin mobiilisovelluksella maksuportaan suuruinen mobiilimaksu Helsinki Velotour Ry:lle.
 • Jos maksat Sporttipassilla, tee ePassi-mobiilisovelluksella maksuportaan suuruinen mobiilimaksu Helsinki Velotour Ry:lle.
 • Jos maksat Tykyllä, lähetä fyysiset setelit alla olevaan osoitteeseen Helsinki Velotour Ry:lle.

Voit myös maksaa Smartumin tai Edenredin liikunta/virikeseteleillä. Lähetä setelit allekirjoitettuna postitse seuraavaan osoitteeseen:

Helsinki Velotour Ry
C/O Turunen
Leppälammentie 396
05100 Röykkä

Kun olet maksanut ilmoittautumisen, toimita tosite ilmoittautumisestasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautuminen@helsinkivelotour.fi. Voit lähettää tositteen viestinä myös Facebookissa: Lähetä viesti Messengerillä

Saat vastauksena voucher-koodin, jota käyttäen voit ilmoittautua tapahtumaan.