Ennakkotietoa ilmoittautumisista

Kuntolähdöt

Helsinki Velotourin ilmoittautuminen on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin, ja erityisen paljon ilmoittautuneita on tullut nopeisiin keskinopeusryhmiin 36 ja 33 km/h. Ainakin näihin keskinopeuksiin järjestetään siksi kaksi lähtöryhmää, ja järjestäjät pyrkivät siihen, että vähintäänkin kaikki 15.8. mennessä halvimpaan hintaan ilmoittautuvat pääsevät mukaan haluamaansa ryhmään.

Helsinki Velotourin keskinopeusryhmiä ovat mukana vetämässä mm. Team Rynkeby ja IBD Cycling.

Kilpalähdöt

Kilpalähtöjen ilmoittautuminen on auki maanantaihin 22.8. asti hintaan 40 € per osallistuja. Kilpalähtöihin voi osallistua Suomen Pyöräilyunionin alaisen seuran jäsen, jolla on voimassa oleva kilpailulisenssi.

Koska kuntolähdöt eivät ole kilpailuja, Helsinki Velotourin järjestäjät kannustavat kilpailuhenkisiä hankkimaan kilpailulisenssin! Uusille lisenssikuskeille tarkoitettu starttilisenssi on lunastettavissa Suomen Pyöräilyunionin sivuilta halvimmillaan 21 euron hintaan.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s